17 نکته درباره جراحی بینی

کسانی که جراحی بینی انجام داده یا قصد انجام جراحی دارند این نکات مهم را بخوانند: در چند ماه ابتدای بعد از جراحی بینی، نوک بینی بیشترین ورم را دارد...

asmasaleh

عضو جديد
مسجل بالموقع
17 نکته درباره جراحی بینی
کسانی که جراحی بینی انجام داده یا قصد انجام جراحی دارند این نکات مهم را بخوانند:

  1. در چند ماه ابتدای بعد از جراحی بینی، نوک بینی بیشترین ورم را دارد بنابراین اندکی شکیبا باشد.
  2. نوک بینی تا مدتی پس از جراحی بالاتر از حد معمول خواهد بود و به مرور نوک بینی به اندازه 1 تا 2 میلیمتر پایین تر خواهد آمد که البته ممکن است تا 6 ماه طول بکشد که بینی به حد مطلوب برسد. پس برای بالا بودن بینی نگران نباشید.
  3. مقداری عدم تقارن در ابتدای پس از عمل طبیعی است و پس از گذشت 3 ماه با از بین رفتن ورم بینی، عدم تقارن بینی نیز به مرور رفع می شود و پس از 1 سال این عدم تقارن در بینی به ندرت دیده می شود.
  4. فرم نهایی بینی پس از گذشت 6 ماه تا 1 سال پس از جراحی مشخص می شود بنابراین برای دیدن نتیجه نهایی بینی صبور باشید.
  5. کسانی که پوست کلفتی دارند باید توجه کنند که زمان بیشتری باید صبر کنند تا ورم بینی شان برطرف شود زیرا پوست کلف تر بینی باعث می شود ورم بینی بیشتر باشد.
  6. بینی های با انحراف و کجی شدید با ید، جراح پلاستیک بینی پس از عمل دوباره یک عمل ترمیمی کوچک انجام دهند. زیرا انحراف آن تا حدودی پس از جراحی باقی می ماند.
  7. برخی بیماران از کجی بینی پس از جراحی شکایت دارند.که باید توجه داشته باشند که غیر متقارن بودن دو نیمه صورت می تواند علت این امر باشد که البته قبل از جراحی باید به این موضوع توجه کرد.
  8. اگر قصد انجام عمل ترمیم بینی را دارید بهتر است پس از 1 سال مراجعه کنید زیرا فرم نهایی بینی و مشکلات بینی پس از 1 سال مشخص می شود.
  9. پس از 1 سال، مشکلات بینی اصلاح شده و با جراحی برطرف می شود.
  10. کاهش حس بویایی پس از جراحی به دلیل ورم پوشش درون بینی است که از رسیدن ملکول ها به پایانه عصبی بویایی جلوگیری می کند که همین امر باعث کاهش حس بویایی میشود که این مشکل موقتی و قابل بازگشت است.
  11. خونریزی پس از جراحی به طور معمول اتفاق نمی افتد، اما این احتمال وجود دارد که بیمار پس از جراحی و یا در حین جراحی خونریزی شدید داشته باشد که این خونریزی به چند دلیل می تواند باشد: بیمارانی که اختلالات انعقادی دارند، فشار خون بالا، استفاده از آسپرین، مصرف ویتامین ای و سیر.
  12. کوچک شدن بیش از حد سوراخ بینی می تواند مشکلاتی مثل نزدیک شدن پره ها به تیغه بینی در هنگاه تنفس را در پی داشته باشد که این اتفاق یا به این دلیل است که پره های بینی بیمار از ابتدا ضعیف بوده و با جراح بینی ضعیف تر شده و یا به دلیل تقویت نشدن ساختار نگهدارنده بینی توسط پزشک است که در چنین مواقعی لازم است جراحی مجدد انجام شود و سوراخ های بینی بزرگ تر شود که برای این کار باید غضروفی از تیغه بینی برداشته و به سوراخ های بینی پیوند زده شود.
  13. در صورت ایجاد عفونت باید آنتی بیوتیک مصرف شود که البته به طور معمول عفونت شایع نیست. اگر حفره بینی شسته نشود و ترشحات درون بینی باقی بماند باعث تجمع میکروب ها و در نتیجه ایجاد عفونت می شود و عدم درمان آن باعث چسبندگی می شود.
  14. در پوست بینی احتمال بروز بی حسی و کاهش حس دائمی پس از جراحی وجود دارد که البته قابل پیش بینی نیست.
  15. بیمارانی که قبل از جراحی بینی آلرژی داشته اند ممکن است به مدت چند هفته یا چند ماه آلرژی شان شدیدتر شود. برخی از بیماران ممکن است لازم باشد تا مدتی پس از جراحی با دهان نفس بکشند.
  16. بهتر است بیمار پس از جراحی از فردای روز جراحی و یا حتی روز جراحی پیاده روی را آغاز کند.
  17. تا حداقل 8 هفته پس از جراحی و تا زمان ترمیم استخوان بینی از انجام ورزشهای رزمی و دیگر ورزش ها مثل فوتبال و والیبال و ... که ممکن است با بینی تماس داشته باشند اجتناب کنید.


با جراحی کدام عیب های بینی زیبا می شوند؟

جراحی بینی یکی از محبوب ترین جراحی ها در بین 5 جراحی پلاستیک به شمار می آید، اما ممکن است در مواقعی علاوه بر این که عیب های بینی را برطرف نکند هماهنگی صورت را نیز بر هم بزند و یا باعث بدفرمی بینی شود .
تغییرات شکل و اندازه بینی تأثیر بسیار زیادی بر ظاهر و تعادل ویژگی های صورت می تواند داشته باشد.
جالب است بدانید آمار عمل زیبایی بینی در ایران 7 برابر بیشتر از دیگر مردم جهان است که 50 درصد این آمار کسانی هستند که بینی آن ها نیازی به جراحی ندارد. طبق تحقیقات انجام شده بیش از 80 هزار نفر سالانه جراحی بینی انجام می دهند. طبق گفته روانشناسان، بسیاری از افراد مراجعه کننده به دلیل نگاه غیر واقعی و متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران یا حتی بیمارگونه به نازیبایی بینیشان مراجعه میکنند و به همین دلیل است که برخی افراد پس از جراحی به نتیجه دلخواه خود نمیرسند و در نتیجه عمری با عدم رضایت از بینی زندگی میکنند یا اقدام به عمل مجدد بینی می کنند.


اگر تصمیم به عمل زیبایی دارید بهتر است بدانید کدامیک از عیب های بینی با جراحی برطرف می شود:

  • بینی پهن:
    برای رفع پهنی بینی و کوچک کردن بینی های پهن، پزشکان جز برداشتن قسمت زیادی از گوشت بینی چاره دیگری ندارند. در برخی مواقع با جراحی این مشکل رفع می شود ولی در همه موارد اینگونه نیست. متخصص جراحی بینی بنابراین اگر برای پهنی بینیتان مراجعه میکنید باید دعا کنید شانس با شما یار باشد. در این جراحی برای رفع پهنای بینی باید از پره های بینی برداشته شود و عضلات زیادی از بینی قطع می شود که این کار ممکن است به سلامت بینی آسیب بزند.
    نتیجه جراحی:
    برای نزدیک کردن پایه های بینی باید شرایط تنفس بیمار در نظر گرفته شود، زیرا نزدیک کردن بیش از اندازه پایه بینی ممکن است باعث به وجود آمدن مشکلات تنفسی برای بیمار شود و حتی اگر انجام شود ممکن است صد درصد موفقیت آمیز نباشد.

  • بینی قوزدار:
    قوز بینی از بارزترین عیب های بینی است که این عیب تا حدود زیادی در جراحی بینی رفع می شود. بنابراین نگران قوز بینی تان نباشید. قوز بینی بر اثر شکستگی در تصادف و یا حوادث دیگر به وجود می آید و یا از والدین به ارث می رسد. این عیب بینی در همه موارد قابل برطرف شدن است اما لازم است تعریف درستی از برطرف شدن قوز بینی قبل از انجام جراحی پیدا کنید. اگر قوز بینی بسیار زیاد باشد، متخصص دکتر جراح بینی نمی تواند بیش از اندازه بینی را دستکاری و بینی بزرگ را بیش از اندازه کوچک کند.
    نتیجه جراحی:
    گاهی عیب بینی فقط مشکل قوز نیست و عیب های دیگری مثل کوتاهی استخوان بینی نیز دارد. در این مواقع لازم است برای هماهنگی بینی با چهره و ایجاد تناسب عمل های دیگری نیز روی بینی انجام شود.

  • بینی نامتقارن:
    دلیل نامتقارن بودن بینی می تواند جراحی های اشتباه قبل باشد و یا ارثی باشد. تناسب بین محور بینی و پره های بینی کمک می کند که با کم و یا زیاد کردن محور و پره های بینی این مشکل برطرف شود. اما در همه مواقع چنین نیست و گاهی شبیه کردن دو طرف بینی به دلیل اینکه یکی از پره های بینی قوس بیشتری دارد و هر دو پره بر یک محور نیستند کار دشواری است.
    نتیجه جراحی:
    میتوان گفت همه بینی ها عدم تقارن دارند و درصدی از این غیر متقارن بودن طبیعی است. بنابراین بینی هایی نیاز به جراحی دارند که عدم تقارن در آنها شدید است و باید به این نکته توجه کنید که این عدم تقارن در هیچ موردی به طور صد در صدی اصلاح نمی شود.
 
توقيعي
تجمیل الأنف,تجميل الأنف في ایران,جراحی بینی, عمل بینی,بهترین دکتر جراح بینی,بهترین جراح بینی گوشتی,جراح بینی,متخصص جراحی بینی,بهترین دکتر بینی,بهترین دکتر عمل بینی,بهترین دکتر بینی در تهران,متخصص گوش و حلق و بینی,متخصص گوش و حلق و بینی خوب در تهران, جراحی زیبایی بینی
أعلى